Upgrade

Relax перница

Започни

Upgrade

Relax перница

Најдобрата перница на светот заради своите карактеристики. Прва битна карактеристика се нејзините димензии 40х80 сантиметри. Висина од 40см за перницата да почне над рамениот дел а да заврши со главата. Доколку перница е повисока може да спадне на рамениот дел и во текот на ноќта добивате неправила положба на рбетот. Ширината од 80см е сосема доволна за да се вртите во текот на ноќта и главата повторно да ви остане на перница.

Перницата е анатомска или ортопедска. Секогаш е спремна вратот и главата да ги држи во правилна положба за да не дојде по прекршување на каротидите односно главоболки и болки во вратот. Најбитната карактеристика на оваа перница е тоа што таа е антибактериска и антиалергиска. Единствената перница која се пере цела во машина за перење на 90 степени целзиусови со што се уништуваат 99% од сите познати бактерии и микроорганизми кој перницата вообичаено ги има. Перница која го регулира проблемот со рчењето.

Препорачлива за луѓе со срцеви заболувања, за луѓе со проблем со дишните патишта, за луѓе со алергии и за сите останати кој сакаат превентивно да го заштитат своето здравје и луѓе на кој навистина им е битен здрав и квалитетен сон.