Upgrade

Мерино волна

Започни

Upgrade

Постелнина од мерино волна

Прво што паѓа во очи кај овие постелнини изработени од мерино волна е нивниот дизајн, но сепак квалитетот е тој што доаѓа во преден план. За изработка на овие постелнини е користена најквалитетната Австралиска мерино волна, а контролата на квалитетот на изработката на овие постелнини се одвива рачно.

Секое изработено парче се проверува поединечно пред да искочи од фабрика. Благодарејќи на својствата кој волната ги има, постелнината од мерино волна е посебно мека и удобна за спиење и има и благотворно дејство на човековиот организам: