Upgrade

Продукти од кашмир

Започни

Upgrade

Постелнина од кашмир

Во светот, поседување на вакви постелнини од најквалитетниот кашмир се сметаат за статусен симбол. Луксузот од прецедателските апартмани во најелитните светски хотели. Единствен дизајн кој зрачи со удобност и луксуз. Најквалитетната волна на светот кашмир добиена од кашмирска коза со чешлање на козата во вратниот дел. Најлуксузниот и најквалитетниот материјал во тексилната индустрија.

Најголема мекост на влакното најголем процент за ланолин во себе што ги прави овие производи многу удобни, антибактериски и антиалергиски.

Производи кој ги задоволуваат барањата на купувачите со најпрефинет вкус и најригорозни барања