Upgrade

Производи бамбус-кашмир

Започни

Upgrade

Постелнина од бамбус и кашмир

Во светот, поседување на вакви постелнини од најквалитетниот кашмир се сметаат за статусен симбол. Луксузот од прецедателските апартмани во најелитните светски хотели. Единствен дизајн кој зрачи со удобност и луксуз. Најквалитетната волна на светот кашмир добиена од кашмирска коза со чешлање на козата во вратниот дел. Најлуксузниот и најквалитетниот материјал во тексилната индустрија.

Најголема мекост на влакното најголем процент за ланолин во себе што ги прави овие производи многу удобни, антибактериски и антиалергиски.

Производи кој ги задоволуваат барањата на купувачите со најпрефинет вкус и најригорозни барања